Παγκόσμια Ημέρα Ελέυθερου Λογισμικού 2009, δράσεις
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελεύθερου Λογισμικού σας προσκαλούμε το Σάββατο 19/09 στις εκδηλώσεις εορτασμού που θα πραγματοποιηθούν σε 5 μεγάλες πόλεις της Ελλάδος. Ελάτε να γνωρίσετε έναν νέο και ελεύθερο κόσμο χωρίς μπλε οθόνες και ιούς.
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα μοιραστεί υλικό απ’ τις αγαπημένες σας διανομές Linux, ενημερωτικό υλικό, καθώς και opendiscs (ελεύθερο λογισμικό για τους χρήστες Windows). Το υλικό αυτό διατίθεται απ’ την Εταιρία ΕΛ/ΛΑΚ, την Canonical μέσω της κοινότητας ubuntu-gr, καθώς κι απ’ το προσωπικό μεράκι των διοργανωτών.
Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις εξής πόλεις:
- Αθήνα: Πύλη Πολυτεχνείου (Στουρνάρα) απ’ τις 11:00 π.μ.
- Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος) απ’ τις 12:00 μ.μ.
- Λάρισα (Κεντρική Πλατεία) απ’ τις 11:00 μ.μ
- Χανιά (Πλατεία Δημοτικής Αγοράς) απ’ τις 5:00 μ.μ
- Δράμα (Κεντρική Πλατεία) απ’ τις 11:00 π.μ.
Με τιμή και χαρά οι διοργανωτές: Ένωση Ελλήνων Χρηστών & Φίλων Linux Ελλάδος (Hellug), η Ένωση Ελλήνων Χρηστών και Φίλων ΕΛ/ΛΑΚ (Greeklug), η κοινότητα Linux της Θεσσαλονίκης (Thelug), της Λάρισας (LinuxTeam) και των Χανίων (Chania-Lug).
Σας περιμένουμε όλους εκεί!
Η εκδήλωση στη Λάρισα θα ξεκινήσει λίγο νωρίτερα, κατά τις 9, και θα τελειώσει μεσημεράκι, γύρω στις 3. Δηλαδή όσο είναι ανοιχτά τα καταστήματα και κυκλοφορεί αρκετός κόσμος έξω, και πριν αρχίσει να χαλάει ο καιρός
Στην Θεσσαλονίκη, θα υπάρχει παρουσία στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.
Από τον Δήμο μας είπαν απλά Λευκό Πύργο. Θα δούμε αύριο το πρωί που θα μας βάλουν.