,

TOGETHER event

Θεσσαλονίκη 2014,

μία πόλη γεμάτη νέους ανθρώπους παθιασμένος με την τεχνολογία, προγραμματιστές και makers. Ανήσυχοι άνθρωποι που δεν κάθονται με τίποτα στα αυγά τους προσπαθώντας να λύσουν όσα περισσότερα προβλήματα βλέπουν γύρω τους. Και όταν δεν υπάρχουν προβλήματα κατεβάζουν νέες και φρέσκες ιδέες γύρω από την τεχνολογία.

Τις περισσότερες φορές όμως όλοι αυτοί οι άνθρωποι ενεργούν αυτόνομα ή σε μικρές ομάδες/κοινότητες. So lets GET TOGHETHER.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν βρισκόμαστε την ερχόμενη Τετάρτη 30/4 στο Νέο Δημαρχιακό μέγαρο προκειμένου να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε γνώσεις, απόψεις, ιδέες και να δημιουργήσουμε συνέργειες.

Μαζευόμαστε λοιπόν στις 18:30 όπου 13 ενεργές κοινότητες της πόλης θα μας παρουσιάσουν την ταυτότητα και τις δράσεις τους. Έπειτα θα ακολουθήσει το καθιερωμένο networking όπου καλούμαστε όλοι να αλληλεπιδράσουμε με τις κοινότητες που μας ενδιαφέρουν ή και να δημιουργήσουμε τη δική μας!

Οι κοινότητες που θα παρουσιάσουν είναι οι εξής: SKGTech, MAKE DIY, Arduino, Ruby, Java, iOS, Mozilla, Google Developers Group, Behance, Agile, Social Media, Open Thessaloniki, Open Coffee.

Σας περιμένουμε όλους.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://skgtech.io/together/

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.