,

FOSSCOMM 2010 – Ανακοίνωση, Ενημέρωση

Ο καινούργιος χρόνος μπήκε, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέρασε και οδεύουμε ολοταχώς στην τελική ευθεία για την φετινή διοργάνωση του Πανελλήνιου συνεδρίου κοινοτήτων ελεύθερου και ανοιχτού λογισμικού, FOSSCOMM.

Για τους ξεχασιάρηδες το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 24-25 Απριλίου στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Υπάρχουν πολλές κοινότητες και μεμονωμένα άτομα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για παρουσίαση/workshop αλλά ακόμη λείπουν μερικές από τις σημαντικότερες κοινότητες/παρουσιάσεις όπως: joomla, wordpress, taspython, drupal, mandriva, debian, gimp, gnome, kde, ruby on rails, java και άλλες πολλές.
Εμπρός λοιπόν, τι περιμένετε;

Η περίοδος υποβολής ενδιαφέροντος για παρουσίαση/workshop λήγει στις 7 Μαρτίου.

Για εσάς τους χορηγούς τώρα που θέλετε να συνεισφέρετε στην διοργάνωση η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές αλλά και να προβληθείτε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε ένα mail μέχρι τις 1 Μαρτίου. Και λίγο αργότερα να μας στείλετε, δεν χάλασε και ο κόσμος.

Ανακοίνωση για χορηγίες – http://thessaloniki.fosscomm.gr/index.php/Sponsors
Ανακοίνωση για παρουσιάσεις/workshops – http://thessaloniki.fosscomm.gr/index.php/Presentations

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής,
Μπαχαράκης Χρήστος

Advertisement

2 responses to “FOSSCOMM 2010 – Ανακοίνωση, Ενημέρωση”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d bloggers like this: